Maak je leukste VDK-foto op de Gentse Winterfeesten en win één van de tien powerbanks!

16/12/2016

It's beginning to look a lot like Christmas ...

De gezelligste periode van het jaar is ingezet! Tijd voor mooie momenten met familie en vrienden op een hartverwarmend evenement zoals de Gentse Winterfeesten.

Als hoofdsponsor van de Gentse Winterfeesten organiseert VDK opnieuw een leuke fotowedstrijd.

Doe zeker mee en maak kans op één van de tien VDK-powerbanks die we verloten!

Wat moet je doen?

Verstuur je mooiste, leukste, grappigste kerstfoto op de Gentse Winterfeesten (op het reuzenrad, op de ijspiste, aan de kraampjes ...) samen met je naam en adres door naar wedstrijd@vdk.be.

Wij posten nadien jouw foto op onze VDK Facebookpagina. Nodig je vrienden uit te stemmen op je foto, want de tien foto's met de meeste likes winnen een powerbank!
Een powerbank is een mobiele oplader die van te voren kan worden opgeladen om later smartphones en tablets op te laden. Een powerbank is dus een handige gadget waarmee je elektrische apparaten kan opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt.

Je kan je foto doorsturen tot en met vrijdag 6 januari, ten laatste om 15u. De tien foto's die de meeste vind-ik-leuks halen op maandag 9 januari 2017 om 10u winnen een VDK-powerbank. De winnaars worden nadien gecommuniceerd via de website en sociale media van VDK en Gentse Winterfeesten. Dus wacht zeker niet te lang om de foto in te zenden en haal zoveel mogelijk likes!

Lees hier het actiereglement.

Wij zijn benieuwd naar je foto... wink

Veel succes!