Voertuig

Consumentenkrediet en Hypothecair krediet met roerende bestemming

medium_autolening1.jpgBij de keuze van een nieuwe wagen zijn er een aantal zaken die je in overweging neemt. Niet alleen de prijs is van belang, ook het comfort, de veiligheid, het verbruik en het onderhoud. En dat kost soms heel veel geld.

De vdk-autolening is de ideale oplossing.

Een simulatie op maat

Ga voor meer informatie en een simulatie op maat zeker eens langs in je vertrouwde vdk-vestiging. We nemen stap voor stap de kostenstructuur onder de loep om je een beeld te geven van het bedrag dat je dient te lenen voor de aankoop van je wagen en over hoeveel maanden de aflossing gespreid dient te worden.

Vraag je lening aan

Vraag volledig vrijblijvend inlichtingen in je vertrouwde vdk-vestiging. Bij vdk kan je in alle omstandigheden rekenen op een uiterst voordelig tarief! Zodra je de kredietaanvraag hebt ondertekend, krijg je bevestiging over je dossier en kan je naar de garagehouder of schrijven wij het aankoopbedrag over op zijn rekening. Het spreekt voor zich dat de behandeling van je kredietdossier met de grootst mogelijke discretie verloopt.

Afhankelijk van het gewenste kredietbedrag, wordt de terugbetaling gespreid over een aantal maanden.

Laat je deskundig informeren

Al te vaak gaat een mooie korting of een uitstekende overnameprijs verloren door een overhaaste beslissing. Laat je bij de keuze van een autolening door specialisten informeren. Bij vdk nemen we daar graag de tijd voor. Want niet alleen je wagen, ook je autolening moet gesmeerd lopen!

Let op: geld lenen kost ook geld