VDK Opbouwplan

VDK Opbouwplan

Wat is het VDK Opbouwplan?

 1. Beleggen met beperkte bedragen
  Met het VDK Opbouwplan beleg je stap voor stap vanaf 50 euro in een selectie van beleggingsfondsen die je zelf kiest. Je hebt dus geen groot kapitaal nodig om te starten met beleggen.
 2. Gespreid in de tijd
  Je belegt niet in 1 keer, maar je spreidt je aankopen over de tijd. Zo verminder je het risico om op het slechte moment in te stappen.
 3. Op je eigen ritme
  Wil je maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks beleggen? Past de 1ste of de 17de van de maand je het best? Jij kiest!
 4. Met de nodige flexibiliteit
  Wil je jouw belegde deelbewijzen verkopen? Je aankopen wijzigen? Je belegging (tijdelijk) stopzetten? We bieden je de nodige flexibiliteit.
 5. In alle comfort
  Je kiest jouw bedrag, één of meerdere beleggingsfondsen waarin je wenst te beleggen, de frequentie en het moment. vdk doet de rest.

Waarom een VDK Opbouwplan?


Weet je wanneer het een juist moment is om in te stappen in een beleggingsfonds? We vermoeden van niet. En eerlijk gezegd, wij weten het ook niet. Maar als je jouw aankopen spreidt in de tijd en telkens een beperkt bedrag investeert, verminder je het risico om op het verkeerde moment in te stappen. Zo kan je in alle rust en stap voor stap een kapitaal opbouwen. Dat is precies wat we beogen met het VDK Opbouwplan.

Kosten

De klant betaalt geen extra kosten buiten de gebruikelijke instapkosten van de gekozen beleggingsfondsen. Deze bedragen voor alle fondsen 2%.

Beschikbare fondsen

Als je instapt in een VDK Opbouwplan, heb je de keuze uit één of meerdere beleggingsfondsen. Per fonds is er een minimuminleg van 50 euro.

Interesse?

Wens je meer informatie of wens je een VDK Opbouwplan te openen? Kom eens langs bij je contactpersoon van vdk.

Alvorens in te tekenen op het VDK Opbouwplan word je verzocht om de juridische documentatie met betrekking tot dit product te raadplegen. Het reglement VDK Opbouwplan is kosteloos en doorlopend beschikbaar online of in elke vdk-vestiging. Deze documentatie is beschikbaar in het Nederlands.