VDK Opbouwplan

Wat is het VDK Opbouwplan?

 1. Beleggen met beperkte bedragen
  Met het VDK Opbouwplan belegt u stap voor stap vanaf 50 euro in een selectie van beleggingsfondsen die u zelf kiest. U heeft dus geen groot kapitaal nodig om te starten met beleggen.
 2. Gespreid in de tijd
  U belegt niet in 1 keer, maar u spreidt uw aankopen over de tijd. Zo vermindert u het risico om op het slechte moment in te stappen.
 3. Op uw eigen ritme
  Wilt u maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks beleggen? Past de 1ste of de 17de van de maand u het best? U kiest!
 4. Met de nodige flexibiliteit
  Wilt u uw belegde deelbewijzen verkopen? Uw aankopen wijzigen? Uw belegging (tijdelijk) stopzetten? We bieden u de nodige flexibiliteit.
 5. In alle comfort
  U kiest uw bedrag, één of meerdere beleggingsfondsen waarin u wenst te beleggen en de frequentie en het moment. VDK doet voor u de rest.

Waarom een VDK Opbouwplan?


Weet u wanneer het een juist moment is om in te stappen in een beleggingsfonds? We vermoeden van niet. En eerlijk gezegd, wij weten het ook niet. Maar als u uw aankopen spreidt in de tijd en u telkens een beperkt bedrag investeert, vermindert u het risico om op het verkeerde moment in te stappen. Zo kunt u in alle rust en stap voor stap een kapitaal opbouwen. Dat is precies wat we beogen met het VDK Opbouwplan.

Kosten

De klant betaalt geen extra kosten buiten de gebruikelijke instapkosten van de gekozen beleggingsfondsen. Deze bedragen voor alle fondsen 2%.

Beschikbare fondsen

Als u instapt in een VDK Opbouwplan, hebt u de keuze uit één of meerdere beleggingsfondsen. Per fonds is er een minimuminleg van 50 euro.

Interesse?

Wenst u meer informatie of wenst u een VDK Opbouwplan te openen? Kom eens langs bij uw contactpersoon van VDK.