GiroPlus Rekening

GiroPlus Rekening, de zichtrekening van vdk

Met de vdk-bankkaart betalen in winkels en tankstations, overschrijvingen uitvoeren via het internet (online@vdk of online@vdk for Professionals), geld afhalen aan de bankautomaat, rekeninguittreksels afdrukken, …

Dé sleutel voor jouw betalingsverkeer is je zichtrekening. 

Ontdek de GiroPlus Rekening

De GiroPlus Rekening van vdk is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart.

Voor de actuele tarieven, modaliteiten en een overzicht van kosten van onze GiroPlus Rekening, verwijzen wij graag naar de vdk-tarieflijst.

Jouw GiroPlus rekening openen

Een GiroPlus Rekening openen is kosteloos én gemakkelijk via het vdk kantoor in jouw buurt. Je kan één of meerdere bankkaarten aanvragen en beschikt meteen over je eigen GiroPlus Rekeningnummer.

Ben je nog geen cliënt bij vdk en regel je alles liever online? Dat kan! Klik op online, volg de stappen op het scherm om je gegevens te registreren en word automatisch titularis van je zichtrekening met bankkaart. Na de voltooiing van de registratie krijg je jouw bankkaart thuis bezorgd (samen met een gratis kaartlezer die je toelaat om te bankieren via het internet). Wens je om één of andere reden je GiroPlus Rekening af te sluiten, dan gebeurt dat snel en volledig kosteloos.

Geldafhalingen en verrichtingen binnen de eurozone + maandelijkse beheerskost

Per kwartaal kan je kosteloos 30 verrichtingen aan het loket doen (overschrijvingen en geldafhalingen). Geld storten aan het loket kan altijd, zonder meerkost. Vanaf de 31ste loketverrichting per kwartaal betaal je 0,35 euro per transactie.

Vanaf 1 januari 2019 is er een nieuwe tarieflijst van toepassing. Hierbij wordt de jaarlijks aangerekende kaartbijdrage vervangen door een maandelijkse beheerskost van twee euro. In deze maandelijkse beheerskost is, naast de standaard functionaliteiten en bancaire verrichtingen (online en mobiel bankieren, bestendige opdrachten, Europese overschrijvingen, ...) het gebruik van één vdk-kaart inbegrepen.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de tarieflijst. Deze is ook gratis en op eenvoudige vraag beschikbaar in elke vdk-vestiging.

  Jouw voordelen met de vdk-bankkaart

  • Gratis E-abonnement met mogelijkheid voor selfbanking, internetbankieren (online@vdk en online@vdk for Professionals) en mobiel bankieren (mobile@vdk: tot nader order gekoppeld aan een online@vdk abonnement en geen OFP-abonnement)
  • Rekeninguittreksels kosteloos beschikbaar in je vdk-kantoor en via internetbankieren.

  • Jouw vdk-bankkaart als voordeelkaart (korting bij evenementen, culturele of sportieve manifestaties)

  Aan je GiroPlus Rekening kan je ook een Visakaart koppelen (mits aanvaarding door vdk).

  Card Stop

  Kaart kwijt of gestolen?

  Bent je jouw bankkaart of kredietkaart kwijt of werd ze gestolen? Laat dan je kaart onmiddellijk blokkeren op het nummer +32 70 344 344 en vraag een vervangkaart aan.