GiroPlus Rekening

GiroPlus Rekening, de zichtrekening van vdk

Met de vdk-bankkaart betalen in winkels en tankstations, overschrijvingen uitvoeren via het internet (online@vdk of online@vdk for Professionals) geld afhalen aan de bankautomaat, rekeninguittreksels afdrukken (Print'oMatic), …

Dé sleutel voor jouw betalingsverkeer is je zichtrekening. 

Ontdek de GiroPlus Rekening

De GiroPlus Rekening van vdk is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart.

Voor de actuele tarieven, modaliteiten en een overzicht van kosten van onze GiroPlus Rekening, verwijzen wij graag naar de vdk-tarieflijst.

Jouw voordelen met de GiroPlus Rekening

Geen openingskosten

Een GiroPlus Rekening openen is kosteloos én gemakkelijk. Je gaat naar een vdk-vestiging in je buurt, waar je een aantal persoonlijke gegevens laat registreren. Je kan één of meerdere bankkaarten aanvragen en beschikt meteen over je eigen GiroPlus Rekeningnummer.

Ben je nog geen cliënt bij vdk en heb je om een of andere reden geen tijd om bij een vdk-vestiging langs te gaan of is er nog geen vestiging in je buurt, dan kan je ook online een GiroPlus Rekening openen. Volg de stappen op het scherm om je gegevens te registreren en word automatisch titularis van je zichtrekening met bankkaart. Na de voltooiing van de registratie krijgt je jouw bankkaart nadien thuis bezorgd (samen met een gratis kaartlezer die je toelaat om samen met je vdk-bankkaart te bankieren via het internet). Wens je om een of andere reden je GiroPlus Rekening af te sluiten, dan gebeurt dat snel en volledig kosteloos.

Geen beheerskosten

vdk rekent voor het jaarlijks beheer van je GiroPlus Rekening geen cent aan. We beheren je rekening minutieus en zorgen ervoor dat er niets misloopt, zonder dat we je daar kort na Nieuwjaar de rekening voor presenteren.

Geldafhalingen en verrichtingen binnen de eurozone

Vanaf 1 januari 2017 geldt er nieuwe tarifering voor loketverrichtingen van de GiroPlus Rekening.

Voortaan kan je per kwartaal kosteloos 18 verrichtingen aan het loket doen (overschrijvingen en geldafhalingen). Geld storten aan het loket kan altijd, zonder meerkost. Vanaf de 19de loketverrichting per kwartaal betaal je 0,35 euro per transactie.

vdk rekent geen beheerskosten aan voor de GiroPlus Rekening. Ook het gebruik van online@vdk, mobile@vdk en de bankautomaten blijft bij vdk volledig gratis. Geld afhalen aan een geldautomaat in de meeste Europese landen, Europese overschrijvingen regelen, bestendige betaalopdrachten doorgeven via de bankautomaten of online@vdk,… vdk rekent geen kosten aan voor deze (online) bankverrichtingen.

Het tarievenoverzicht is gratis en op eenvoudige vraag beschikbaar in elke vdk-vestiging en is tevens hier raadpleegbaar.

  Jouw voordelen met de vdk-bankkaart

  • Gratis E-abonnement met mogelijkheid voor selfbanking, internetbankieren (online@vdk en online@vdk for Professionals) en mobiel bankieren (mobile@vdk: tot nader order gekoppeld aan een online@vdk abonnement en geen OFP-abonnement)
  • Rekeninguittreksels kosteloos beschikbaar via Print'oMatic en in online@vdk / online@vdk for Professionals

  • Jouw vdk-bankkaart als voordeelkaart (korting bij evenementen, culturele of sportieve manifestaties)

  Aan je GiroPlus Rekening kan je ook een Visakaart koppelen (mits aanvaarding door vdk).

  Open nu een GiroPlus Rekening

  Krijg je jaarlijks kort na Nieuwjaar van je bank de rekening gepresenteerd voor je zichtrekening? Een flink pak kosten omdat je er cliënt bent? Om over je eigen centen te kunnen beschikken? Met de voordelige GiroPlus Rekening van vdk maak je een eind aan die zotte kosten.

  Ben je  overtuigd van onze GiroPlus Rekening met vdk-bankkaart? 

  Cliënt bij vdk?

  Ga langs bij je vertrouwde vdk-vestiging.

  Nog geen cliënt bij vdk?

  Kom dan eens langs bij een vdk-vestiging in je buurt. Heb je nog geen vdk-vestiging in de buurt? Dan kan je de GiroPlus Rekening ook online openen.

  Card Stop

  Kaart kwijt of gestolen?

  Bent je jouw bankkaart of kredietkaart kwijt of werd ze gestolen? Laat dan je kaart onmiddellijk blokkeren op het nummer +32 70 344 344 en vraag een vervangkaart aan.

  gsm gestolen met m-banxafe-functie?

  Als je jouw gsm kwijt bent of als die werd gestolen, is het eveneens belangrijk om Card Stop onmiddellijk te contacteren. De m-banxafe-functie van je gsm wordt meteen geblokkeerd om eventueel misbruik te voorkomen.