GiroPlus Rekening, de zichtrekening van VDK

GiroPlusRekening visual.jpgMet de VDK-bankkaart betalen in winkels en tankstations, overschrijvingen uitvoeren via het internet (online@vdk of online@vdk for Professionals) geld afhalen aan de bankautomaat (Self'oMatic), rekeninguittreksels afdrukken (Print'oMatic), …

Dé sleutel voor uw betalingsverkeer is uw zichtrekening. 

Ontdek de GiroPlus Rekening

De GiroPlus Rekening van VDK is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart.

Voor de actuele tarieven, modaliteiten en een overzicht van kosten van onze GiroPlus Rekening, verwijzen wij graag naar de VDK-tarieflijst.

Uw voordelen met de GiroPlus Rekening

Geen openingskosten

Een GiroPlus Rekening openen is kosteloos én gemakkelijk. U gaat naar een VDK-vestiging in uw buurt, waar u een aantal persoonlijke gegevens laat registreren. U kunt één of meerdere bankkaarten aanvragen en beschikt meteen over uw eigen GiroPlus Rekeningnummer.

Bent u nog geen cliënt bij VDK en hebt u om een of andere reden geen tijd om bij een VDK-vestiging langs te gaan of is er nog geen vestiging in uw buurt, dan kunt u ook online een GiroPlus Rekening openen. Volg de stappen op het scherm om uw gegevens te registreren en word automatisch titularis van uw zichtrekening met bankkaart. Na de voltooiing van de registratie krijgt u uw bankkaart nadien thuis bezorgd (samen met een gratis kaartlezer die u toelaat om samen met uw VDK-bankkaart te bankieren via het internet). Wenst u om een of andere reden uw GiroPlus Rekening af te sluiten, dan gebeurt dat snel en volledig kosteloos.

Geen beheerskosten

VDK rekent voor het jaarlijks beheer van uw GiroPlus Rekening geen cent aan. We beheren uw rekening minutieus en zorgen ervoor dat er niets misloopt, zonder dat we u daar kort na Nieuwjaar de rekening voor presenteren.

Geldafhalingen en verrichtingen binnen de eurozone

Vanaf 1 januari 2017 geldt er nieuwe tarifering voor loketverrichtingen van de GiroPlus Rekening.

Voortaan kunt u per kwartaal kosteloos 18 verrichtingen aan het loket doen (overschrijvingen en geldafhalingen). Geld storten aan het loket kan altijd, zonder meerkost. Vanaf de 19de loketverrichting per kwartaal betaalt u 0,35 euro per transactie.

VDK rekent geen beheerskosten aan voor de GiroPlus Rekening. Ook het gebruik van online@vdk, mobile@vdk en Self’oMatic blijft bij VDK volledig gratis. Geld afhalen aan een geldautomaat in de meeste Europese landen, Europese overschrijvingen regelen, bestendige betaalopdrachten doorgeven via Self'oMatic of online@vdk,… VDK rekent geen kosten aan voor deze (online) bankverrichtingen.

Het tarievenoverzicht is gratis en op eenvoudige vraag beschikbaar in elke VDK-vestiging en is tevens hier raadpleegbaar.

  Uw voordelen met de VDK-bankkaart

  Aan uw GiroPlus Rekening kunt u ook een Visakaart koppelen (mits aanvaarding door VDK).
  Wie voor het eerst een Visakaart aanvraagt, krijgt deze door VDK twee jaar lang gratis aangeboden (lees er meer over in het actiereglement "Bankkaarten tot twee jaar gratis").

  Open nu een GiroPlus Rekening

  Krijgt u jaarlijks kort na Nieuwjaar van uw bank de rekening gepresenteerd voor uw zichtrekening? Een flink pak kosten omdat u er cliënt bent? Om over uw eigen centen te kunnen beschikken? Met de voordelige GiroPlus Rekening van VDK maakt u een eind aan die zotte kosten.

  Ben t u overtuigd van onze GiroPlus Rekening met VDK-bankkaart? 

  Cliënt bij VDK?

  Nog geen cliënt bij VDK?

  Kom dan eens langs bij een VDK-vestiging in uw buurt. Hebt u nog geen VDK-vestiging in de buurt? Dan kunt u de GiroPlus Rekening ook online openen.

  Card Stop

  Kaart kwijt of gestolen?

  Bent u uw bankkaart of kredietkaart kwijt of werd ze gestolen? Laat dan uw kaart onmiddellijk blokkeren op het nummer +32 70 344 344 en vraag een vervangkaart aan.

  GSM gestolen met m-banxafe-functie?

  Als u uw gsm kwijt bent of als die werd gestolen, is het eveneens belangrijk om Card Stop onmiddellijk te contacteren. De m-banxafe-functie van uw gsm wordt meteen geblokkeerd om eventueel misbruik te voorkomen.